Skip to main content

360 Partner

Få samlet SEO, Google Ads & Facebook ét sted.

360° partner
360° partner

Du kan samle alt hos os. Få holistisk markedsføring til lavpris som 360 Partner.

Hos Stancy forstår vi frustrationen ved at jonglere med flere kontakter i forbindelse med store marketingkampagner. Derfor har vi skabt 360 Partner – en enkelt løsning, der samler Google Ads, Facebook Advertising og SEO i én månedlig pakke. Ikke alene er det praktisk at have én kontaktperson til at styre hele din digitale marketingtilstedeværelse, men 360 Partner tilbyder også alle tjenester til en utrolig overkommelig pris på 4000,- pr. måned.

Med 360 Partner kan du være sikker på at få alle dine markedsføringsbehov opfyldt på ét sted. At blive 360 partner hos Stancy forenkler moderne markedsføring for virksomheder. Som en del af at være 360 partner kan du få adgang til Google Ads, Facebook Advertising og SEO-tjenester på ét praktisk sted. Uden 360 Partner ville det være utroligt tidskrævende og ressourcekrævende at administrere forskellige kontrakter med forskellige kontaktpersoner.

Én kontakt person

Du får én person at gå til med spørgsmål. I modsætning til andre, så går vi op i samarbejdet.

Fast pris

Prisen er fast. Der er ingen skjulte gebyr hvor vi tager en del af din fortjeneste. Når det går godt, så er det dig som tjener pengene.

Kort binding

2 måneders binding. Det er alt. Vi sætter stor pris på at begge parter skal kunne opsige samarbejdet hvis det ikke fungerer og så komme videre.

Standard

4000/ måned

Prisen er eks moms

  • Én fast konsulent
  • SEO
  • Google Ads
  • Facebook Annoncering
  • 7 arbejdstimer

Martin Væver

Ejer