Skip to main content

Facebook Ads

Find nye kunder og målgrupper, annoncer til besøgende og skaf salg direkte fra dit produktkatalog med Facebook Annoncering.

Vi hjælper dig med at ramme målgruppen.

Facebook-annoncering er en vigtig måde at forbinde med dit publikum på verdens største sociale netværk. Hvor stor? 2,8 milliarder månedlige aktive brugere store, for at være præcis.

Facebook er kæmpe stort, men også svær at mestre! Ofte bruger du rigtig mange penge på facebook annoncering, uden at få nok ud af det!

Dynamiske annoncer

Dynamiske annoncer giver dig mulighed for at promovere målrettede produkter til de kunder, der med størst sandsynlighed er interesserede i dem.

Lead Ads

Fantastisk til at indsamle nyhedsbrevs sign ups, tilmelde nogen til en prøveversion af dit produkt eller give folk mulighed for at bede om mere information fra dig.

Carousel ads

Du kan bruge dette format til at fremhæve forskellige fordele ved et produkt, flere forskellige produkter eller endda bruge alle billederne sammen til at skabe ét stort panoramabillede.

og meget mere!

For Facebook's muligheder stopper ikke her! Du kan også bruge video, VR, Augmented Reality og meget meget mere!

Men hvad får du eventuelt ud af Facebook?

Facebook er på mange måder super god! For Facebook giver dig en masse muligheder for at specificere dine mål. Hvis du f.eks vil fokusere på video, så kan du det. Vil du helst have folk ned i din lokale butik? Så kan Facebook også det!

Vi har samlet en liste over de parametre som du kan målrette med via Facebook:

Brand awareness: Introducer dit brand for et nyt publikum.

Rækkevidde: Vis din annonce til så mange personer i dit publikum som muligt.

Trafik: Led trafik til en bestemt webside, app eller Facebook Messenger-samtale.

Engagement: Nå ud til et bredt publikum for at øge antallet af postengagementer eller sidefølger, øge deltagelse i dit arrangement eller opmuntre folk til at gøre krav på et særligt tilbud.

Appinstallationer: Få folk til at installere din app.

Videovisninger: Få flere mennesker til at se dine videoer.

Leadgenerering: Få nye kundeemner ind i din salgstragt.

Beskeder: Tilskynd folk til at kontakte din virksomhed ved hjælp af Facebook Messenger.

Konverteringer: Få folk til at foretage en bestemt handling på dit websted (som at abonnere på din liste eller købe dit produkt), med din app eller i Facebook Messenger.

Katalogsalg: Forbind dine Facebook-annoncer med dit produktkatalog for at vise folk annoncer for de produkter, de med størst sandsynlighed vil købe.

Butikstrafik: Få kunder i nærheden til fysiske butikker.

Facebook Annoncering

Direkte targeting eller ny målgruppe?

Hvis du nogensinde har prøvet at booste ét opslag på Facebook, ved du måske at der er mulighed for at bestemme placeringen af din annonce?

Men vidste du at vi faktisk kan hjælpe dig med at ramme tidligere besøgende på din hjemmeside? Facebook tillader at du kan bruge din Facebook Pixel til at annoncere mod dem som har besøgt din side, lagt noget i kurven eller på anden vis har interageret med din hjemmeside.

Facebook giver dig også mulighed for at lave annoncer som målretter sig efter besøgende, tidligere kunder eller folk som har lagt i kurven. Med andre ord kan Facebook matche dine besøgende med nye potentielle kunder som ligner dem du har!

Hvis det lyder spændende, så tag fat i os og så tager vi en snak!

Lad os tage en snak i dag

Stancy står klar til at hjælpe jer og forbedre jeres digitale tilstedeværelse. Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi gør det!