Skip to main content
Google Ads

Hvordan du kan bruge Google Ads til at booste din forretning?

Tag din forretning til nye højder med konverteringer fra Google Ads

  • Salgsdreven marketing
  • Optimeret til konverteringer
  • Let tilgængelige resultater

Skab salg med dine produkter på Google.

Google er den største søgemaskine verden har set! Og du har mulighed for at sælge vare og skabe trafik via Google Ads. Platformen åbner op for mange muligheder og kan sikre dig trafik og konverteringer.

Google Ads er en platform baseret på Pay-Per-Click (PPC) det vil sige at du betaler for kliks, konverteringer eller andre former for målsætninger. Dette gør platformen brugbar for dig som jagter salg og ikke er bange for at betale for det.

Search Ads

Search Ads eller på dansk søgeannoncer er en klassisk metode. Her kæmper du om de øverste placering på Google. Det er tekstbaseret annoncer som linker til din side.

Google Shopping

Google Shopping er et MUST HAVE hvis du sælger varer online! Du har mulighed for at vise produkterne på søgeresultaterne. Hvis du f.eks søger "Rød Kjole" vil du blive introduceret til produkter før tekstannoncer og andre søgeresultater!

Display Ads

Har du brug for blikfang? Så er Google Display Ads lige dig. Det er visuelle annoncer som kan findes på diverse hjemmesider og kan målrettes mod din målgruppe!

Youtube Ads

Du har sikkert skulle se en video på Youtube og blevet serveret en annonce før videoen begyndte. Det er Youtube Ads og er super godt, hvis du altså har video indhold at bruge. Youtube Ads er velkendt for lave priser på eksponeringer.

Få din virksomhed til at skille sig ud med Google Ads

Stancy er et resultatdrevet Google Ads-bureau, der hjælper webshops og virksomheder med at vokse hurtigere og konvertere flere salg.

Ved at bruge betalte annoncer giver det dig mulighed for at præsentere dine produkter/tjenester for dine potentielle kunde på det tidspunkt, hvor de træffer en købsbeslutning. Vi samarbejder med dig om at skabe højtydende resultatdrevne kampagner med fokus på at levere.

google ads

Skab salg og værdifuld trafik med Google Ads

Vi står klar til at sætte gang i dine Google Ads, så du får alle dine værdifulde søgninger til dit website.

Stancy

Østergade 26, 2. th
7400, Herning