Skip to main content
Mød nye kunder gennem sociale medier

Paid Social

Facebook Ads

Verdens største sociale medier er perfekt til at annoncere din virksomhed på. Dine kunder er allerede på platformen! Facebook åbner op for både nye kunder og remarketing.

Instagram Ads

Det visuelle medie Instagram er perfekt til at annoncere lækre produkter og flotte webshops. Instagram går hånd-i-hånd med Facebook og fungerer på samme måde.

TikTok Ads

Det nyeste skud på stammen af Paid Social kanaler. TikTok blæser frem og det er blevet muligt at annoncere på platformen med video indhold!

Pinterest Ads

Inspirationsuniverset Pinterest er et klassisk medie efterhånden. Pinterest er specielt god til kreative og visuelle webshops med produkter der gør hverdagen lækrere

Paid Social er perfekt hvis du vil finde nye kunder eller lave retargeting til besøgende på dit website

retargeting

Har du prøvet at brugerne besøger din webshop uden at købe noget? Så kunne retarget annoncering være en rigtig god idé. På den måde rammer du besøgende, som før har vist interesse!

Shopping Ads

Annoncér direkte med produkter fra dit varesortiment. De fleste Paid Social kanaler tilbyder, at du kan annoncere med dine produkter og det virker!

Find nye kunder

De fleste Paid Social kanaler giver dig muligheden for at finde nye potentielle kunder til din webshop. Dette kan udvide din målgruppe markant.

Lad os tage en snak i dag

Stancy står klar til at hjælpe jer og forbedre jeres digitale tilstedeværelse. Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi gør det!