01. Webshop

Vi bygger normalt ikke webshops eller hjemmesider, men vi syntes at Homemadeliving fortjente en solid platform bygget i  WordPress/WooCommerce

02. SEO

Gennem de seneste 6 måneder er trafikken steget markant fra organiske søgninger sammen med en klar forbedring af placeringerne på Google. Fokus har været på Keyowrds relateret til de produkter Homemadeliving sælger!

03. Facebook Annoncering

I løbet af 6 måneder har vi sikret at nye kunder er blevet fundet via Facebooks retargeting ! Specielt Homemadelivings produkter har været fokus i kampagnerne.

Tal fra projektet

212

Øget trafik fra organiske søgninger

6203

Unikke besøgende på 3 måneder

20

Salg direkte fra Facebook på 3 måneder
Homemadeliving
1
Her startede vi med SEO! Specifikt på ét søgeord.
2
Her er vi i dag på samme søgeord og mange andre søgninger forbundet med søgeordet!
Homemadeliving

Dominans på keywords

Homemadeliving.dk er gået fra en relativ usynlig tilværelse på Google til at være dominerende på altgørende søgeord.

Gennem op-page SEO med ny tekst og berigelse af nuværende tekster samt en gennemgående linkbuilding strategi, har vi kunne løfte Homemadeliving op på vitale søgeord som har ledt til en vækst på 67% i organisk salg på hele webshoppen.

Homemadeliving

Jeg er super glad for samarbejdet med Stancy! Jeg er gået fra en lille nystartet virksomhed, til at være godt i gang. Jeg føler mig utrolig tryg i deres hænder.

ConnieCEO

Lad os tage en snak i dag

Stancy står klar til at hjælpe jer og forbedre jeres digitale tilstedeværelse. Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi gør det!