SEO Aarhus:

Har du styr på

din SEO?

Vi hjælper webshops & virksomheder i Aarhus med SEO.

Kontakt os

Stancy er et SEO bureau med løsninger til virksomheder i Aarhus & resten af landet.

Vi optimere din webshops med On-Page SEO, Teknisk SEO & Linkbuilding. På den måde får du samlet alle dine indsatser ét sted. Vi sætter en ære i høj kvalitet.

Opnå bedre søgeresultater med en effektiv SEO indsats. Med en konkret plan og et erfarent hold til at optimere din hjemmeside, skaber vi resultater der sikrer at din ROI bliver alle pengene værd.

Hvad vi tilbyder

din virksomhed.

On-page & Content

Vi sætter altid en stor ære i at tekstforfatning og content på din hjemmeside skal være i orden. Derfor laver vi en strategi hvor vi giver din hjemmeside mere liv og mere indhold.

Teknisk SEO

Vi sikrer altid at din side kan indekseres og at den kører som den skal. Hvis ikke din side loader rigtigt og hvis Google ikke kan finde den, så er der ingen grund til at lave andet SEO.

Linkbuilding

Autoritet er en af de vigtigste elementer i SEO. Det handler om at gøre din hjemmeside langt mere troværdig og det sker ved at lave linkbuilding. Vi har adgang til links, bloggere og mange andre løsninger som kan skabe værdi for din side.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at hjælpe med spørgsmål om hvilke løsninger vi kan tilbyde

Om Stancy

Hvad koster det?

Vi har ingen pakkeløsninger, men skræddersyr kun løsninger. På den måde kan vi sikre at løsningen passer til dit budget, mål & vækstkurve.

Er der binding?

Ja. Én måned. På den måde kan vi sikre, at hvis du er utilfreds så kan begge parter komme videre. Vi holder ikke på dig, men vi vil gerne have en chance for at vide det på forhånd.

Er det en fast pris?

Ja. Vi kører kun med faste priser. Vi ved at mange bureauer kører underlige priser som f.eks. kommission, performancebaseret og skjulte gebyr. Det gør vi ikke i.