Skip to main content

SEO Herning

Lokalt marketing bureau i Herning med fokus på søgemaskineoptimering og søgeresultater gennem SEO

Søgemaskineoptimering (SEO) med resultater er essentielt

Indrøm det. Du har sikkert søgt “SEO Herning” og fundet den her side. Det er det bedste eksempel på hvad vi kan gøre. Forestil dig det på dine kategorier og sider.

Du har måske overvejet om SEO er en løsning, som din virksomhed skal benytte sig af? Ofte kan det virke meget uoverskueligt at starte på SEO arbejdet. Derfor vil vi gerne stå klar med hjælp. Vores framework er perfekt til små & mellemstore virksomheder. Hvorfor? Fordi vi arbejder tæt sammen med virksomhederne og sørger for at pengene bliver brugt fornuftigt. Vores strategiske mindset og brug af data sikre at vi ikke spilder penge på mavefornemmelser.

Fokus på detaljerne

Vi står klar til at hjælpe lokale virksomheder i Herning & omegn. Vores SEO framework får din synlighed op lokalt og nationalt.

SEO er ikke bare en hurtig løsning!

 

God SEO tager tid og det kan være svært at sige hvor lang tid, men ofte kan du allerede se resultater efter 3-4 måneder. Arbejdet handler om at skabe bedre placering på organiske resultater. Det handler simpelthen om at gøre hvad Google siger, og så gøre det kontinuerligt.

Vores arbejde med SEO går ud på at skabe en strategi. Den første måned finder vi søgeord & retter tekniske fejl. Søgeordene skal bruges i anden måned, hvor vi begynder at udarbejde content og linkbuilding. Vi optimerer også kategorier, hvor vi ser på indhold og muligheder for at oprette nye underkategorier. Et eksmepel kunne være at din kategori “Kjoler” ikke er særlig nem at rangere højt på, på grund af konkurrence. Her ville vi se på muligheder for at optimere.

Lad os tage en snak i dag

Stancy står klar til at hjælpe jer og forbedre jeres digitale tilstedeværelse. Lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi gør det!