Skip to main content

SEO Silkeborg:

Har du styr på

din SEO?

Vi er gode til lokaler virksomheder i Silkeborg.

Kontakt os

Stancy er et SEO-bureau. Vi leverer løsninger i Silkeborg & hele Danmark.

Vi gennemgår din on-page optimering, den tekniske side af din hjemmeside, indholdet på din hjemmeside, og vi vil diskutere med dig, hvordan du får mere trafik med linkbuilding.

Få konkurrencefordel med vores SEO-optimering. Samarbejdspartnere er vores førsteprioritet, og vi vil gøre alt for at sikre et gnidningsløst samarbejde, der resulterer i ROI for din virksomhed.

Hvad vi tilbyder

din virksomhed.

On-page & Content

Vi sætter altid en stor ære i at tekstforfatning og content på din hjemmeside skal være i orden. Derfor laver vi en strategi hvor vi giver din hjemmeside mere liv og mere indhold.

Teknisk SEO

Vi sikrer altid at din side kan indekseres og at den kører som den skal. Hvis ikke din side loader rigtigt og hvis Google ikke kan finde den, så er der ingen grund til at lave andet SEO.

Linkbuilding

Autoritet er en af de vigtigste elementer i SEO. Det handler om at gøre din hjemmeside langt mere troværdig og det sker ved at lave linkbuilding. Vi har adgang til links, bloggere og mange andre løsninger som kan skabe værdi for din side.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at hjælpe med spørgsmål om hvilke løsninger vi kan tilbyde

Om Stancy

Hvad koster det?

Vi har ingen pakkeløsninger, men skræddersyr kun løsninger. På den måde kan vi sikre at løsningen passer til dit budget, mål & vækstkurve.

Er der binding?

Ja. Én måned. På den måde kan vi sikre, at hvis du er utilfreds så kan begge parter komme videre. Vi holder ikke på dig, men vi vil gerne have en chance for at vide det på forhånd.

Er det en fast pris?

Ja. Vi kører kun med faste priser. Vi ved at mange bureauer kører underlige priser som f.eks. kommission, performancebaseret og skjulte gebyr. Det gør vi ikke i.