SEO Sprints

Ofte hører vi at SEO er en langsigtet proces som tager op til ét år. Derefter bindes du til en lang kontrakt, men hvad nu hvis vi fortæller dig at det slet ikke skal være så indviklet?

Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau

Idéen bag SEO Sprints

Undgå lange kontrakter

Vi ser oftere og oftere i den digitale verden at webshops bliver bundet i flere år til uhørte priser. Det skal stoppe. Det hjælper ikke at binde sig til ét produkt og specielt ikke i en verden hvor alt ændrer sig fra måned til måned.

Få hurtige resultater

Med en koncentreret indsats vil i på kort sigt se bedre resultater. Hårdt arbejde på ét specifikt område, ét specifikt søgeord eller på ét specifikt produkt kan virkelig ændre meget. Det tager ikke år. Det tager måneder. Alt handler om arbejdsindsatsen.

Sådan kommer du igang med din SEO Sprint

Priser på SEO Sprints

Hos Stancy får du ikke en dyr og stor regning baseret på performance. Du får en fast pris. Vi kan garantere vækst på et budget omkring 7000,-.

Priser fra

7000,-

Varrighed

2 måneder

Hvad binder jeg mig til?

Du binder dig ikke. Du betaler bare for én SEO Sprint. Thats it.

Vi ønsker ikke at du hænger på et resultater der ikke virker, men samtidig ønsker vi at have arbejdsro til rent faktisk at lave resultater.

Du bliver altså ikke bundet på hænder og føder. Men vi arbejder i to måneder og derefter kan vi se om vi skal forsætte.

Hvad koster en SEO Sprint?

Vores SEO Sprints har én pris – som er defineret ud fra hvor meget arbejde der antages. Du betaler altså kun én gang og så er arbejdet i gang. Der er ingen skjulte gebyr, kontraktfiflerier eller andet. Vi tager ikke procenter af din indtægt. Én pris for én SEO Sprint.

Hvornår er en SEO Sprint relevant?

En SEO Sprint er utrolig relevant når du har et niche produkt. Hos Stancy har vi arbejdet med SEO sprint på egen hjemmeside, hvor vi målrettet har gået efter “SEO Herning” – Det er niche. Det er afgrænset og det er relevant for det søgeord.

Men for guds skyld lad være med at tro SEO sprints virker, hvis du vil rangere nr. 1 på “Kjoler”. Det kan ikke lade sig gøre at rykke noget voldsomt på 2 måneder på svære søgeord. Hvis du hører andet, så er det løgn.

Hvordan måler man effekten af SEO sprints?

Vi opsætter sammen mål (KPI’er) som skal sætte et pejlemærke for SEO sprinten.

Det kan være “Placering på Google”, “Øget organisk trafik fra x-søgeord” og meget andet.

Kan SEO sprints gentages?

Ja det kan det. Vi ser at resultaterne følger med i SEO Sprints og vi derfor bliver nød til at gentage successen.

SEO sprints er en iterativ proces som kan gentages. Derfor er vi altid åbne for at kører en On-Page Sprint igen eller en Linkbuilding Sprint. Det er utrolig vigtigt at holde fast ved de gode resultater og derfor opfordrer vi altid til at gentage sprinten, når resultaterne er kommet ind.

Kontakt os hør hvordan vi kan hjælpe dig med SEO Sprints

Vi kan sætte gang i din SEO Sprint. Står du og har brug for hjælp, så kan vi hoppe med ombord på dit projekt i rekord tid.

Stancy | Digitalt Marketings Bureau