Skip to main content
SEO til webshops & virksomheder

Salg & trafik med SEO

Ejer du en webshop? Så kender du sikkert til SEO! Vi står klar til at hjælpe dig med at rangere på verdens mest eftertragtede søgemaskine

Vi hjælper dig med at blive set.

Search Engine Optimization eller forkortet SEO kan koges ned til at blive rangeret på Google endnu bedre. SEO er kampen om første pladsen på organiske søgninger.

Derfor kan det betyde mange kroner om du ligger nr. 1 på et søgeord som “Shampoo” eller om du er placeret på anden side. Det kan faktisk betyde op til flere tusinde kroner.

Teknisk SEO

Vi gennemgår altid din webshop eller hjemmeside før alt andet starter. For os handler det om at sikre, at ingen kode eller opsætning sætter sig i vejen.

On-page SEO

On-page handler om arbejdet med tekster på siden, blogindlæg, kategorisider og meta data på hver side.

Off-page SEO

Off-page er arbejdet som ikke sker på dit egen hjemmeside. Her arbejder vi aktivt med linkbuilding, som skal sikre at dit domæne bliver langt mere troværdigt i Google’s øjne.

Lokal SEO

Lokal SEO er her hvor du fokuserer på lokale søgninger. Det kan være at du som en frisør i Aarhus gerne vil placeres bedre på søgninger relateret til Frisør Aarhus.

Skal vi samarbejde på din digitale rejse?

God optimering er
svært at mestre

Rigtig mange webshopsejere kender til SEO, men mangler simpelthen overskudet til at eksevere en strategi.

Men handler det ikke bare om at skrive tekster? Nej.

SEO er meget mere end bare at skrive en tekst med de rigtige søgeord. Vi plejer altid at gå i dybden og se på både teknisk SEO, On-page SEO og selvfølgelig Off-page gennem linkbuilding.

Vores filosofi når det kommer til SEO er at værdien på din hjemmeside eller webshop skal stige. Groft sagt handler det om at dine placeringer skal blive mere værd for dig, men også for forbrugerne.

SEO
SEO

SEO Pyramiden

SEO kan ret elegant sættes op i en pyramide. Første skridt i byggeprocessen er at skabe et fundament. Vi kalder det Teknisk SEO.

Herefter begynder det kreative arbejde, hvor vi finder og analyser søgeord som vil være profitable at tage fat i. Søgeordsanalysen er en iterativproces og bliver lavet flere gange i løbet af samarbejdet.

Når søgeordene er fundet begynder næste fase. On-page SEO. Her sikrer vi at strukturerne på hjemmesiden passer og udvider eventuelt. Samtidig gennemgår vi meta tags og implementere tekst hvor det mangler.

Som toppen på kransekagen bygger vi links og skaber trust til alt det arbejde som går forud.

Vi springer i pyramiden undervejs, hvis vi ser muligheder for søgeord som allerede er perfekte. Det eneste punkt som altid ligger fast i vores arbejde, er at sikre fundamentet gennem Teknisk SEO.

Vores samarbejdspartnere er glade

Har haft fornøjelsen af at få SEO hos Stancy. Det var en god oplevelse og vi fik lavet hjemmeside samtidigt.

MathiasMarketingmedarbejder

Jeg har fået lavet SEO på min webshop. Det har virkelig sat gang i min helt nye butik og det har givet sved på panden

ConnieEjer

Click Through Rate og hvorfor den er så vigtig for SEO arbejdet.

Et spørgsmål vi ofte får er: “Hvordan vurderer man godt SEO arbejde?”

Man kan selvfølgelig kigge på den klassiske vurdering: Hvor er du placeret for en måned siden kontra nu. Her vil du bedømme om det arbejde du har lavet frugt, ved at placeringerne er gået op. Måske er du sågar rykket fra side 2 til 1.

Men vi mener at placeringer ikke er alt. En meget overset målestok for mange er CTR eller Click Through Rate. På dansk klikraten. Det er den metric som fortæller hvor mange procent af dem der ser dig på Google klikker. Læs Google’s definition her

Hvorfor er den så vigtig? Fordi Google ønsker at promovere sider der kan skabe indhold og holde brugeren på websitet. Hvis du har en høj klikrate sammen med godt og relevant content, så bliver du en darling i Google’s øjne. Gennem en højere klikrate sikrer du at brugerne besøger din side.

For os handler det om at CTR optimere din hjemmeside og derved sikre at værdien i din placering bliver langt højere. Vi laver en performance baseret analyse af dine placeringer og går derefter i gang med at arbejde med title tags, meta descriptions, alt tagsog generalt content på siderne som skal optimeres.

Vi skræddersyr

SEO løsninger

Ingen virksomhed er ens. Derfor kan vi ikke sælge dig en eller anden “One-Size fits all” pakkeløsning. Men vi kan tilpasse løsningen til netop jeres behov og budget.

Så har du ét budget på 1.000,- eller 10.000,- om måneden, så er det for os vigtigst at du kan se dig selv i det. Vi tilpasser løsningen til dit behov, budget og vækstkurve.

Det med knap så småt..

Er der binding?

Ja. På én måned. Det giver os mulighed for at planlægge om og det giver dig mulighed for at komme videre. Så er du ikke tilfreds, så hænger du ikke på os. Vi sletter ikke noget af det arbejde vi laver for dig.

Fast pris og ingen skjulte gebyr

Vi sender ikke en regning hvis du ringer. Vi tager ikke kommission hvis du laver et salg. Vi forhøjer ikke prisen. Med andre ord er der ingen bullshit. Vi aftaler en pris.

Du får altså hvad du betaler for.

Månedlig rapport & statussamtale

Vi sender dig en rapport hver måned. Så du kan være opmærksom på resultaterne. Vi afholder også et månedligt statusmøde.

Og nej, vi sender ikke en ekstra regning hvis du ringer eller skriver til os.