Linkbuilding der skaber tillid og virker i 2022

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding handler om at bygge links (Også kendt som “backlinks”) til en hjemmeside med det formål at forbedre sidens synlighed hos søgemaskinerne. Linkbuilding handler også om at lave en strategi, med indhold, nyttige værktøjer, brokens links og eventuelt email outreach.

Hvorfor er linkbuilding vigtigt?

Linkbuilding er utrolig vigtig, hvis du ønsker at stige i placeringerne på f.eks. Google. Linkbuilding er med til at skabe tillid og autoritet hos søgemaskinerne. Jo flere og jo bedre dine backlinks er, jo mere vil Google se din side som “trust worthy” med andre ord: Så vil Google anerkende din side som ekspert.

Linkbuilding kan være forskellen, hvis din side ligger nr. 6 på ét søgeord eller om det ligger nr. 1.

Hvad kan du selv gøre?

Her bliver det svært: For hvordan kan du så skaffe links?

Du kan sagtens lave 100 backlinks, som kommer fra dårlige domæner – men det skader mere end det gavner.

Vi har samlet 20 links du selv kan bygge, som ikke koster noget. Værdien er fin, og kan virke som en start på din linkbuildingstrategi.

Men vær opmærksom på at linkbuilding ikke bare er en hurtig opgave. Det tager tid og det tager overblik.

Hvad kan vi gøre for dig?

Vi laver linkbuilding for webshops, små & mellemstore virksomheder og vi har sågar også lavet linkbuilding for større virksomheder.

Vi laver en strategi og eksekverer den. For os handler det om at finde de søgeord, som hurtigst kan laves om til højere placeringer. Med andre ord så går vi efter de lavt hængende frugter.

Vi bygger links med content. Det vil sige at du ikke selv skal lave noget. Vores domæner har domain ratings fra 10 til 74 i følge Ahrefs.

På den måde får du links som rent faktisk giver mening og værdi. Vi laver ikke dårlige links og vi fjerner dem ikke.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at hjælpe med spørgsmål om hvilke løsninger vi kan tilbyde

Om Stancy

Hvad koster det?

Vi har ingen pakkeløsninger, men skræddersyr kun løsninger. På den måde kan vi sikre at løsningen passer til dit budget, mål & vækstkurve.

Er der binding?

Ja. Én måned. På den måde kan vi sikre, at hvis du er utilfreds så kan begge parter komme videre. Vi holder ikke på dig, men vi vil gerne have en chance for at vide det på forhånd.

Er det en fast pris?

Ja. Vi kører kun med faste priser. Vi ved at mange bureauer kører underlige priser som f.eks. kommission, performancebaseret og skjulte gebyr. Det gør vi ikke i.