On-Page SEO - Tekst & Content

Hvad er On-Page SEO?

On-Page SEO handler om at skabe indhold som giver mening. Primært handler det om tekst, men det er bestemt også linkstrukturen på din hjemmeside.

Vi plejer at sige, at On-Page SEO handler om helhedsopfattelsen. Det er tekst, linkstruktur, menuer, kategorier og andre små finurlige tricks som vi arbejder med indenfor On-Page SEO.

Content er king. Og det er vigtigt dine sider oser af content.

Hvorfor er content så vigtigt?

Content er vigtigt for din side, for det kan være måden din side skiller sig ud på.

Selvfølgelig er det for at please søgemaskinerne, men jo mere tekst og information vi kan presse ind jo bedre er det også for den enkelte forbruger.

Hvis din side er opsat på den rigtige måde, med den rigtige keyword tekst, linkstruktur og opdeling kan det være det som gør at du slår dine konkurrent på et søgeord. Samtidig kan du ranke på mange forskellige søgeord med den samme tekst, hvis det er opsat korrekt. Ydermere kan Struktureret data markup være med til at du fylder mere på søgeresultaterne. Se eksempel på vores samarbejdspartner Homemadeliving.dk her:

On-Page SEO
Dette er ét eksempel på hvordan content kan være med til at øge din CTR og trafik.

Hvad kan du selv gøre?

Skrive, skrive og atter skrive..

Det er faktisk ret simpelt, men det kan være svært at finde tiden, energien og kreativiteten frem til at skrive 400-600 ord pr side.

Måske du er tilbøjelig til at kopiere tekst, men det er en dødssynd. ALDRIG kopier tekst selvom det virker hurtigere. Google hader duplikeret content og skal undgås.

Sæt dig nogle regler når du skriver tekst, og prøv at holde det til ét keyword. Så skriver du om “røde kjoler” så hold dig til røde kjoler.

Læs dine konkurrenters tekst igennem. Og så prøv at forbedre den!

Hvad kan vi gøre for dig?

Stancy har skribenter siddende klar til at lave content for dig. Vores freelancer har erfaring med SEO tekster og content til webshops og servicesider. På den måde kan vi stå for at udarbejde tekster til din side, så du kan fokusere på at sælge varer i stedet.

Vi står altid klar til at fylde din side op med de rigtige keywords og schema mark ups.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at hjælpe med spørgsmål om hvilke løsninger vi kan tilbyde

Om Stancy

Hvad koster det?

Vi har ingen pakkeløsninger, men skræddersyr kun løsninger. På den måde kan vi sikre at løsningen passer til dit budget, mål & vækstkurve.

Er der binding?

Ja. Én måned. På den måde kan vi sikre, at hvis du er utilfreds så kan begge parter komme videre. Vi holder ikke på dig, men vi vil gerne have en chance for at vide det på forhånd.

Er det en fast pris?

Ja. Vi kører kun med faste priser. Vi ved at mange bureauer kører underlige priser som f.eks. kommission, performancebaseret og skjulte gebyr. Det gør vi ikke i.