Teknisk SEO i 2022

Hvad er teknisk SEO?

Teknisk SEO er arbejdet med at optimere dit websted for at hjælpe søgemaskiner som Google med at finde, crawle, forstå og indeksere dine sider. Målet er at blive fundet og forbedre placeringerne.

Men hvor kompliceret er teknisk SEO?

Godt spørgsmål, for det kommer meget an på de grundlæggende elementer. Teknisk SEO kan gøre underværker, men det er utrolig komplekst og svært at forstå. Ofte er fejlene de samme på ét website. Måske er der lavet fejl under opbygningen af siden, eller måske er siden så gammel at fejlene er kommet med opdateringer. Det svinger fra hjemmeside til hjemmeside.

  1. Hvad er Teknisk SEO?
    1. Er linkbuilding svært?
  2. Er Teknisk SEO vigtigt?
  3. Hvad kan du selv gøre?
  4. Hvad kan vi gøre?

Hvorfor er Teknisk SEO vigtigt?

Teknisk SEO er uden tvivl et af de vigtigste elementer, når vi snakker om SEO.

Teknisk SEO handler i grove træk om at din side skal kunne findes og indekseres af Google. Hvis Google ikke kan finde dine sider, hvordan i alverden skal de så kunne vise dem i søgeresultateren? Samtidig er teknisk SEO også vigtigt ud fra et performance synspunkt. Hvis din side er langsom, så kan Google straffe dig markant.

Så helt generelt er teknisk SEO vigtigt, fordi jo bedre din side er med infrastruktur, hastighed, mobilvenlighed og de andre elementer herunder: Jo gladere bliver Google for din side.

Og hvis Google skal vælge mellem en side som loader på 1 sekund og en der loader på 3 sekunder. Så vælger Google altid den side, som er bedst for brugeren.

Optimer Robots.txt

Optimer din URL-struktur

Navigation og webstedsstruktur

Breadcrumb-menuer

Structured Data Markup

Cannonical tags

Optimer 404-siders

XML Sitemap

SSL og HTTPS

Webstedshastighed

Mobilvenlighed

Pagination & sproglag

Hvad kan du selv gøre?

Først og fremmest kan du tjekke den liste vi har ovenover. Gennem gå den og sikre dig at ingen af dem går i mod din side.

Vi anbefaler at du installerer Google Search Console før alt andet. Det er Google’s værktøj til at indeksere sider, sitemaps og til at give dig selv et indblik i de fejl der måske er på din side.

Teknisk SEO
Google Search Console giver dig et indblik i mange elementer, som omhandler søgeresultaterne og din performance.

Hvad kan vi gøre for dig?

Teknisk SEO er relativt svært at mestre, men det er primært fordi opgaven kan virke uoverskuelig. Det er samtidig et spørgsmål om kode, backend og generelt noget som du måske ikke kan se på din hjemmeside visuelt. Så det kan virke unødvendigt.

Men der tager du fejl. Hvis den tekniske del halter, så kommer alt andet til at halte ligeså meget.

Derfor kan vi hjælpe dig med Teknisk SEO, og alle de andre elementer indenfor SEO. For os er Teknisk SEO en proces som hele tiden kører, men i starten af et projekt er den tekniske del af arbejdet det primære fokus den første måned af et samarbejde.

Har du spørgsmål?

Vi står altid klar til at hjælpe med spørgsmål om hvilke løsninger vi kan tilbyde

Om Stancy

Hvad koster det?

Vi har ingen pakkeløsninger, men skræddersyr kun løsninger. På den måde kan vi sikre at løsningen passer til dit budget, mål & vækstkurve.

Er der binding?

Ja. Én måned. På den måde kan vi sikre, at hvis du er utilfreds så kan begge parter komme videre. Vi holder ikke på dig, men vi vil gerne have en chance for at vide det på forhånd.

Er det en fast pris?

Ja. Vi kører kun med faste priser. Vi ved at mange bureauer kører underlige priser som f.eks. kommission, performancebaseret og skjulte gebyr. Det gør vi ikke i.