Ny hjemmeside på kort tid

Vi specialiserer os i at lave hjemmesider til virksomheder. Vi har mange års erfaring med at lave professionelle hjemmesider, der skiller sig ud fra mængden.

Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau
Stancy | Digitalt Marketings Bureau

Få en ny hjemmeside

Gør din digitale tilstedeværelse unik og iøjnefaldende med Stancy. Vi specialiserer os i webdesign af høj kvalitet, der hjælper webshops og virksomheder med at skille sig ud fra mængden. Vi tror på at kombinere æstetik, brugervenlighed og funktionalitet for at skabe websites, der både fanger øjet og leverer resultater.

Hos Stancy ved vi, at en fantastisk hjemmeside kan være forskellen mellem succes og fiasko i den digitale verden. 
Vi sørger for, at dit website er optimeret til alle enheder og browsere, så uanset hvordan dine kunder vælger at tilgå det, vil de altid have en positiv oplevelse.

Stancy | Digitalt Marketings Bureau

Vi tør godt sige prisen højt

En investering i en hjemmeside hos os, skal ikke være indhyllet i mystik og skjulte gebyr. En hjemmeside hos os starter fra 5.000,- eks moms, prisen variere efter hvor stor og avanceret en hjemmeside der skal bygges.

Vores priser starter som sagt  fra kun 5.000,- eksklusiv moms. Denne investering sikrer dig en højkvalitets hjemmeside, der er skræddersyet til at møde dine unikke behov og mål. For at sikre, at du får den bedst mulige start, inkluderer vi desuden 3 måneders gratis support. Denne service giver dig ro i sindet, da du ved, at vores team er klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller udfordringer, du måtte støde på.

Vælg os, og få en løsning, der kombinerer kvalitet, funktionalitet og overkommelig pris. 

Hvad indeholder en hjemmeside til kun 5.000,-?

Ved at købe en hjemme side får du en køreklar hjemmeside i løbet af kort tid. Processen handler først og fremmest om at forstå din virksomhed, hvorefter vi opsætter siden med logo, tekster, farver og andre småting. Herefter tjekker vi din side igennem og wupti,
så er du kørende.

I prisen på de 5.000,- får du en Forside, Om Os side, Kontakt side og en Services side.  Har du brug for andre features eller sider,
kan vi altid tilføje ekstra efter aftale.

Forside

Forsiden er det første som der ses inde på din side.
Her skal der fanges og opfordres til, at udforske mere af din hjemmeside og din virksomhed.

Om os

Om os siden er hvor du kan fremvise, hvad din virksomhed står indefor. Missionen, Visionen og historien alt dette, samt hvem er personalet i virksomhedden, hører til på denne underside.

Kontakt

Kontakt siden er en vigtig del af enhver hjemmeside. Det er her hvor kunder får mulighed, for at skrive eller ringe til din virksomhed. 

Services

På denne side kan du fremvise hvad du kan tilbyde dine kunder. Siden er god til at hjælpe kunder frem til hvad, af det som din virksomhed tilbyder, de har brug for.

Er prisen fast?

Ja. Prisen er fast så længe der ikke er mange ændringer. Selvfølgelig skal siden personaliseres til din virksomhed,
men skal det hele laves om eller skal der tilføjes mere, så koster det ekstra.Vi lytter altid til ønsker og idéer
før vi implementere en side for dig.

Ejer vi din hjemmeside?

Nej. Aldrig nogensinde. Vi sætter hjemmesiden op og så sikrer vi os at den fungerer. Efter betalingen får du overført alt adgang til siden og vi holder ikke på noget. Hvis du vil bindes på hænder og fødder, så er det ikke her. Vi binder dig ikke på en kontrakt og vi holder ikke din side fanget.

Kan man få support efterfølgende?

Ja! Det kan man godt. Vi tilbyder en aftale uden binding til 500,- om måneden. Her i er der medregnet ugentlig backup af siden, opdatering af temaer, plugins og anden relevant teknik samt hjælp hvis siden (7-9-13) skulle gå ned.

Kontakt os hør hvordan vi kan hjælpe dig med din hjemmeside

Står du og har brug for hjælp til en hjemmeside, så kan hoppe med ombord på dit projekt i rekord tid.

Stancy | Digitalt Marketings Bureau